"One man show", într-un nou spectacol la Constanța

215

Articole de la același autor

"One man show" sau Doru Octavian Dumitru revine mâine, 19 februarie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Artistul originar din Galați s-a născut la data de 11 iunie 1956. Deși a absolvit Facultatea de Instalații, el a lăsat ingineria pentru comedie, numele lui atingând apogeul în anii 1990. Un an mai târziu, a plecat în SUA, pentru a învăța comedie de la actori de marcă, precum Martin Lawrence, Chris Rock, Billy Crystal sau Whoopie Goldberg și a umblat prin baruri în care se țineau show-uri de stand-up comedy.

În prezent, el însuși le propune spectatorilor show-uri inedite, în care le servește mereu o porție de râs caldă, dar cu multe picanterii umoristice.

Format în cadrul festivalurilor studențești (viața ca artist si-a început-o la Galați, la Teatrul de Revistă "Nae Leonard", în 1986), comicul român a fost, de-a lungul timpului, liderul a nenumărate festivaluri de umor.

Cei care îl cunosc îl descriu ca pe un artist de calitate, căruia îi place să vadă zâmbete pe fețele oamenilor și se bucură să audă râsul publicului prezent, reușind, prin temele abordate, să îi surprindă plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el. Așa că, în caz că vă hotărâți să mergeți la spectacol, prețul unui bilet este 50-60 lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.468 secunde