Omizi, cizmulițe colorate și mașinuțe din cauciucuri, la Grădinița "Steluțele Mării"

427

Articole de la același autor

Curtea Grădiniței "Steluțele Mării" din Constanța s-a umplut, ieri după-amiază, de bucurie și râsetele cristaline ale copilașilor. De ce? Cu ocazia celei de-a IX-a campanii "Curățăm Constanța noastră", părinții, împreună cu micuții și cadrele didactice, și-au propus și au realizat ecologizarea curții interioare, a parcului grădiniței, după care au fost amenajate din cauciucuri vopsite de copii și părinți diverse jocuri: două balansoare, o omidă colorată, aranjamente în care au fost plantate flori de toamnă. 
De asemenea, au fost răsădite în cizmulițe colorate, tufănele și crizanteme, care ulterior au fost amplasate pe gardul grădiniței. Decorul a fost completat cu opt brazi-lumânare. 


Apoi, în curtea din spatele grădiniței, au fost desenate și pictate cu vopsea parcursuri aplicative de care preșcolarii grădiniței se vor bucura în activitățile desfășurate în aer liber. În plus, părinții au contribuit la realizarea, din aceleași cauciucuri reciclabile, de "mașinute", cu care copiii se vor juca atunci când vor ieși în curte. 


"A fost o acțiune de succes, pentru care vreau să aduc mulțumiri colegelor, dar și părinților care s-au implicat în număr foarte mare, demonstrând că alături de grădiniță doresc dezvoltarea unor comportamente sănătoase ale copiilor față de natură, față de mediu, de frumosul din jurul nostru pe care fiecare dintre noi trebuie să-l realizăm, dar în același timp să-l păstrăm pentru prezent și pentru viitor", a declarat directorul instituției, prof. Gina Adam. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1319 secunde