"Oglinda neagră", un nou spectacol care se joacă în Parcul Arheologic

228

Articole de la același autor

Stagiunea estivală "Be Safe", organizată de Teatrul de Stat Constanța continuă în această seară, de la ora 21.00, cu spectacolul "Oglinda neagră". Acesta se va juca pe scena special amenajată din Parcul Arheologic, de lângă Primăria Constanța. Piesa este o producție a Teatrului Nottara, după texte de I. L. Caragiale, pe beat-uri de Sever Bârzan și Iulian Sfircea.

Potrivit organizatorilor, aceasta este o poveste cu mult umor, în care veți redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată și amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie "de plăcere", braț la braț cu cele mai simpatice personaje din schițele lui. Astfel, pornind de la amicii Lache și Mache care conversează la un pahar la celebrul Dl. Goe, la și mai celebrul cățel Bubico sau la superba Mimi care face nebunii cu șeful într-un vagon CFR, publicul va fi introdus în frumoasa lume din operele lui Caragiale.

Din distribuție fac parte: Rareș Andrici, Mihaela Subțirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguța Hariton. Pentru cei interesați, biletele sunt disponibile online: https://www.mystage.ro/spectacole/oglinda-neagra-2540 sau direct la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde