Ofertă specială la "Spărgătorul de nuci": două bilete la preț de unul

401
Ofertă specială la

Articole de la același autor

Constănțenii care doresc să vizioneze, în data de 1 decembrie, la Casa de Cultură, baletul în două acte "Spărgătorul de nuci" au la dispoziție o ofertă specială. 


"Pentru că 1 decembrie reprezintă Ziua Națională a României, vom vinde 50 de bilete la preț special: două la preț de unul. Costul pentru o singură persoană este de 120 sau 150 lei, în funcție de locul ocupat în sală", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Casei de Cultură a Sindicatelor, Gheorghe Ungureanu. 


"Spărgătorul de nuci" are un loc aparte printre lucrările ulterioare de Ceaikovski. În diferitele versiuni care s-au jucat de-a lungul timpului, numele personajului principal este Clara sau Marie. 


Pe scenă vor urca membrii Baletului Clasic din Saint Petersburg "A. Batalov", o companie tânără și dinamică. Din distribuție fac parte: Andrey Batalov, Yevgeny Ivanchenko - Mariinsky Ballet, Leonid Sarafanov, Oksana Bondareva - Mihailovski Ballet, Alexandra Timofeeva, Evgheni Ivanchenko - Kremlin Ballet, Maria Poliudova, Vladimir Statnii. 


Per total, compania de balet are 50 de artiști profesioniști, absolvenți ai Academiei de Balet din Rusia "Vaganova" și ai celor mai mari școli de dans din Rusia și Ucraina, care sunt conduse de către mari maeștri de balet, foști dansatori emeriți. Decorul și costumele sunt create de maeștrii în arta teatrală și sunt magnifice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Încă un spectacol  cu Scufița Roșie
Pagina a fost generata in 0.3904 secunde