O premieră și trei reprezentații - "Teatrul Pur și Simplu"

332
2
Astăzi, de la ora 21.00, au loc premiera "Turnului Albastru" precum și debutul trupei "Teatrul Pur și Simplu", în restaurantul "O seară la Constanța".
Trupa independentă "Teatrul Pur și Simplu" este formată din doi tineri actori: Erica Moldovan, constănțeancă absolventă a actoriei la Iași, și binecunoscutul actor al teatrului constănțean Andrei Cantaragiu. S-a ridicat din nevoia de teatru în spații neconvenționale, de teatru în care primează jocul actorului mai mult decât imaginea.
"Pentru a marca debutul acestei trupe, pe 20 iulie, prezentăm spec-tacolul «Turnul Albastru», adaptare regizorală după un text de Val Butnaru, în regia lui Andrei Cantaragiu. Vă invităm să trăim împreună preț de o oră și jumătate o poveste fascinantă creionată de două personaje ce se află într-o continuă căutare a Sensului! Vă așteptăm să pătrundem împreună într-o lume în care realul se împletește cu fantasticul pe ritmuri de tango ai anilor *30", a sunat invitația Ericăi Moldovan.
Și dacă inițial au fost programate două reprezentații, vineri și sâmbătă, în urma solicitărilor au fost nevoiți să programeze și o a treia reprezentație, pentru duminică, 22 iulie.

Comentează știrea

Adi P.
20 iulie 2012
Bafta

Bafta diseara! Voi fi in primul rand!

Un iubitor de teatru
20 iulie 2012
Felicitari si bafta!

Va felicit, draga Erica si Andrei! Sunteti tare frumosi si talentati! Va tin pumnii si tare mult mi-as dori sa pot sa fiu alaturi de voi in seara asta dar sper ca veti mai juca si in septembrie cand voi fi si eu la malul marii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3516 secunde