O nouă provocare lansată de Liceul "Traian" - FILMMIC

586
O nouă provocare lansată de Liceul

Articole de la același autor

Tradiționalul de-acum festival inițiat de Liceul Teoretic "Traian" - FILMMIC - este în plină campanie de colectare a lucrărilor… filmate din toată țara, data limită fiind 17 aprilie (data poștei). 


Jurizarea lucrărilor va avea loc în luna aprilie, iar festivitatea de premiere și încheierea concursului sunt programate pe 19 mai. 


În concurs se va participa numai cu lucrări proprii, originale, ce nu au mai participat la alte concursuri, iar până la finalizarea concursului, lucrările trimise nu vor mai putea fi folosite pentru alte activități, filmul fiind la dispoziția organizatorilor. 


Scopul filmului, care va dura opt minute, trebuie să fie unul pur educativ, scenariul fiind concentrat pe aspecte ale vieții școlare, obligatoriu ca realizatorii și actorii filmului să fie din rândul elevilor instituției școlare participante. În film nu vor fi utilizate imagini fără drepturi de autor ale altor persoane ce pot împiedica difuzarea acestuia. Sunt strict interzise: folosirea unui limbaj obscen, îndemnele rasiste sau altele care atentează la integritatea elevilor. O echipă poate fi formată din cel mult cinci elevi, îndrumați de un profesor. 


Formularul de înscriere (fără semnături) se va trimite la adresele de e-mail [email protected] sau [email protected] sau prin fax la 0341/405.827, pentru confirmarea participării. Ulterior, fișa (cu semnături) se va trimite împreună cu lucrarea (filmul) și sinopsisul prin poștă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Proiecție specială la Cityplex Tomis Mall
Vineri, 09 Decembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.6618 secunde