O nouă premieră pentru copii la Teatrul "Căluțul de Mare"

240
O nouă premieră pentru copii la Teatrul

Articole de la același autor

Noua premieră a Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" este gata. Actorii constănțeni au încheiat, ieri, repetițiile la spectacolul "Matei, cel mai mare Guliver", după textul lui Gellu Naum. Dramatizarea și regia piesei sunt semnate de Eliza Păuna, scenografia de Maria Nicola, iar compozitorul muzicii este Claudiu Fălămaș.

Din distribuție fac parte: Alin Potop, Arina Cojocaru, Rovena Paraschivoi, Grațian Prisăcariu, Ion Ciolan, Andrei Stroescu.

Spectacolul educațional, cu muzică live, dă un aer proaspăt spiritului artistic și este dedicat micuților de la vârsta de peste trei ani. Tema principală se referă la temerile, bucuriile și necunoscutele pe care fiecare copil le întâmpină în primii ani de viață, iar totul într-o notă plină de candoare cu acorduri comice și ironice. În același timp, la final, personajul principal înțelege importanța generozității, a prieteniei, a respectului față de cei din jur. Aceasta va putea fi vizionată la o dată ce va fi stabilită ulterior, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.7765 secunde