O nouă expoziție pe simezele Galeriei „Virgil Coman”

471
O nouă expoziție pe simezele Galeriei „Virgil Coman” - expo-1604309618.jpg

Articole de la același autor

Începând de ieri, 1 noiembrie a debutat pe simezele virtuale ale Galeriei de Artă ”Virgil Coman”, expoziția inedită ”Aluminium Art” ce a avut vernisajul la Biblioteca Județeană ”Panait Cerna” din Tulcea. Expoziția ”Aluminium Art” este organizată de Biblioteca Județeană ”Panait Cerna” Tulcea în parteneriat cu Asociația Culturală ”Wild Art” Constanța.

Lucrările realizate din doze de aluminiu aparțin artistei tulcene Petrof Georgeta și evocă natura sensibilă a creatoarei și imaginația debordantă în folosirea și îmbinarea diverselor materiale. Așa cum mărturisește artista, ”Când faci ce-ți place, nu ești obosit ci doar împlinit”, arta sa reflectand bucuria existenței și a creației.

„Lucrările expuse sunt unice, lucrate fără un tipar anume pentru a nu conține elemente identice. Sunt confecționate din doze de aluminiu în mare parte, pe alocuri fiind folosite și alte materiale. Evenimentul a avut loc în foaierul bibliotecii și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Accesul publicului este liber, cu respectarea normelor de distanțare socială impuse de autorități” – a declarat Ligia Dima, manager al Bibliotecii Județane ”Panait Cerna” din Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7626 secunde