O nouă ediție Academica BNR

73
O nouă ediție Academica BNR - reflectiilaacademicabnreditiadei-1409744875.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 11, în Aula albastră a Universității "Ovidius" din Constanța (B-dul Mamaia nr. 124, Clădirea Bibliotecii Virtuale, etaj 1), instituția-gazdă și Banca Națională a României organizează deschiderea Conferinței "Aderarea României la Uniunea Bancară și ajustarea sectorului bancar", susținută de prof. univ. dr. Florin Georgescu, prim-viceguvernator BNR. 


Conferința are loc în cadrul proiectului Academica BNR, derulat la Constanța în cadrul parteneriatului Băncii Naționale a României cu Universitatea "Ovidius", Universitatea Maritimă și Academia Navală "Mircea cel Bătrân", alături de alte universități din țară. Astfel, proiectul reunește în cadrul unui forum de dezbateri oficiali și specialiști din banca centrală, cadre didactice ale universităților partenere din proiectele educaționale ale BNR și reprezentanți ai comunității academice, ai pieței financiare din România. Academica BNR își propune un dialog direct al Băncii Naționale a României cu mediul academic în vederea sprijinirii îmbunătățirii curriculei în domeniul finanțe-bănci, impulsionării cercetării științifice în domeniu și pentru aprofundarea unor aspecte macro-economice la nivelul strategiilor și politicilor economice ale României, dar și cele la nivel European și mondial.


Proiectele educaționale ale Băncii Naționale a României au ca obiectiv creșterea nivelului de educație financiară a publicului, contribuind la o mai bună înțelegere și la o evaluare corectă a unor aspecte economice și financiare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde