O nouă ediție a Concursului Internațional de Dans "Marea Neagră"

162
O nouă ediție a Concursului Internațional de Dans

Articole de la același autor

Zilele acestea, Colegiul Național de Arte "Regina Maria" găzduiește, în calitate de organizator, a doua ediție a Concursului Internațional de Dans "Marea Neagră", realizat cu sprijinul Inspec-toratului Școlar Județean Constanța și al Asociației "Împreună pentru artă". Probele concursului vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde intrarea este liberă.

Sâmbătă, 7 mai, între orele 10-21, este programată deschiderea oficială, dar și desfășurarea concursului, iar duminică, 8 mai, între orele 9-14, pro-bele de concurs, iar de la ora 17,30 - premierea.

"Concursul Internațional de Dans «Marea Neagră» se dovedește a fi un eveniment care promovează competiția și îmbogățește experiența artistică tuturor tinerilor pasionați de dans. Numărul mare de participanți dovedește faptul că ecourile primei ediții s-au făcut auzite dându-ne speranța că acest concurs va deveni o tradiție. Doresc tinerilor artiști mult succes, să simtă și să transmită bucuria de a evolua pe scenă și îmi exprim toată admirația și dragostea pentru munca și pasiunea lor", a declarat directorul adjunct, prof. Carmen Chilea.

Competiția își propune stimularea spiritului competitiv, motivarea pentru performanță, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin limbajul universal al dansului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3973 secunde