"O lună în Thailanda", în premieră de gală

232

Articole de la același autor

O nouă premieră de gală ni se pregătește de către Cityplex. Însă de data asta nu se va mai ține la cinema, ci într-un decor ușor mai neconvențional. La club. Și anume, Doors. Joi, 22 noiembrie, de la ora 20:00, are loc spectacolul de gală "O lună în Thailanda", în prezența regizorului Paul Negoescu. 


Cu cea mai tânără echipă de actori și producție, filmul este considerat de către echipa sa unul despre tineri, pentru tineri. Acțiunea începe în noaptea Anului Nou, când Radu descoperă că nu e mulțumit de viața lui sentimentală și decide să se despartă de prietena sa. Pornește într-o călătorie prin cluburile și petrecerile bucureștene în căutarea fostei iubite. Dar este ea femeia de care are nevoie cu adevărat? În rolurile principale: Ioana Anastasia Anton, Sînziana Nicola, Andrei Mateiu.

"Fac parte dintr-o generație confuză", se prezintă regizorul. "Cei de vârsta mea au ajuns să fie mult mai superficiali în privința dragostei și tind să nu mai acorde multă atenție propriilor sentimente. Iau decizii pripite, fără a reflecta prea mult, fără să-și asculte instinctul. «O lună în Thailanda» este un film despre decizii, un film despre generația mea". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Ralph strică tot" la Cinemacity
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Pagina a fost generata in 2.0893 secunde