O carte pentru copii, printre cele mai vândute

Joi, 13 Iunie 2019
198
"Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău", de Fredrik Backman, se află, la acest moment, în topul celor mai vândute cărți în librăriile constănțene. 


Cartea vorbește despre Elsa, o fetiță de șapte ani, care are o inteligență tăioasă și necruțătoare care o face să fie diferită, dar și marginalizată. Singura care o înțelege și care-i cultivă aplombul este bunica, fost medic în zone calamitate, privită la rândul ei de ceilalți drept o nebună excentrică. Pentru că "toți copiii au nevoie de supereroi", bunica inventează pentru Elsa povești unde toată lumea este diferită și nimeni nu trebuie să fie normal, iar scopul este să o pregătească pentru ceea ce urmează să afle și să i se întâmple în viață. Personajele din poveștile bunicii, care se dovedesc a fi nimeni alții decât vecinii ei de bloc, îi vor fi alături în evenimentele care o vor lua cu asalt. 


Acest roman, care demolează clișeele privind normalitatea, îi va inspira negreșit pe bunici în relația cu nepoții lor și va încânta cititorii de toate vârstele.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1886 secunde