Număr record de candidați la Universitatea "Ovidius"

601
1
Număr record de candidați la Universitatea

Articole de la același autor

5.640 de tineri au ales Universitatea "Ovidius" și s-au înscris pentru admiterea în sesiunea de vară la una din facultățile instituției. Duminică, 28 iulie, s-a finalizat etapa de înscriere pentru Admiterea 2013 la facultățile care au desfășurat concurs pe bază de dosare și, totodată, s-au terminat probele (scrise, orale, practice) la facultățile care au desfășurat concurs pe bază de teste.

Rezultatele provizorii la facultățile care au organizat probe de admitere, dar și la cele pe bază de concurs de dosare au fost afișate la adresa http://admitere.univ-ovidius.ro/admitere/arhiva-rezultate-admitere/2013-2/sesiunea-iulie/rezultate-provizorii-admitere-2013-sesiunea-iulie/. "Admiterea 2013 s-a bucurat de un real succes și am înregistrat un record al înscrierilor, cel mai mare număr din istoria universității. Cele mai multe înscrieri au fost la Facultatea de Științe Economice, facultățile de profil medical – Medicină, Farmacie, Medicină Dentară, dar și la Facultatea de Drept, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, și la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă", a declarat rectorul prof. univ. dr. Dănuț Tiberius Epure.  Potrivit acestuia, Universitatea "Ovi-dius" a reușit să obțină de la Ministerul Educației Naționale suplimentarea lo-curilor fără taxă. "MEN a alocat încă 50 de locuri subvenționate de la bugetul de stat pe care le vom împărți către mai multe fa-cultăți. Doar două universități din Ro-mânia au reușit să obțină locuri suplimentare, iar Universitatea «Ovidius» este una dintre ele", a explicat rectorul. În zilele următoare se va desfășura etapa de înmatriculare a can-didaților. Site-ul http://admitere.univ-ovidius.ro/ oferă informații actualizate cu privire la Admiterea 2013. Înscrierile la studii universitare de masterat vor continua și în sesiunea septembrie 2013. Rezultatele finale vor fi afișate în sesiunea septembrie 2013.

Comentează știrea

S.
30 iulie 2013
Ce mai "rezultate"...

Mda..am vazut si eu rezultatele provizorii, la drept s-a intrat si cu 5, la litere de abia au luat bacul si au intrat si la fara taxa...doamneee!!!Uitati-va la rezultatele din tara sa vedeti cu ce medii se intra la Cluj, Iasi etc!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde