Nu ratați filmele de săptămâna aceasta!

261
Nu ratați filmele  de săptămâna aceasta! - filme-1516971743.jpg

Articole de la același autor

Cinema Cityplex Tomis vă invită, week-end-ul acesta, la numeroase filme, unele dintre acestea putând fi vizionate chiar în premieră.

Dintre acestea amintim pelicula "Tratament letal", cu Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar.

În acest film, eroul principal, Thomas, pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de "Flare". Thomas știe că nu poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Un alt film ce merită văzut este "Uciderea cerbului sacru", din distribuția căruia fac parte Nicole Kidman, Colin Farrell și Raffey Cassidy. Acesta este un thriller psihologic cu elemente supranaturale, care se concentrează pe un tânăr cu sete de răzbunare, un medic care trebuie să ia o decizie importantă, dar și familia lui care trebuie să lupte pentru a supraviețui.

Și "Ziua decisivă", cu Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas este extrem de interesant, acțiunea filmului petrecându-se la începutul celui de-al doilea război mondial, când capitularea Franței era iminentă. În acel moment, Marea Britanie are de luat o decizie care va schimba soarta acestui război. Fiindcă forțele naziste păreau de neoprit, iar armata aliată era încolțită pe plajele din Dunkirk, soarta Europei occidentale se află în mâinile nou-numitului prim-ministru britanic, Winston Churchill (Gary Oldman).

Ca și până acum, nici copiii nu sunt uitați. Astfel, ei pot viziona "Incredibila poveste a perei uriașe", cu Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frödin, Henrik Koefoed. În acest film, elefantul Sebastian și prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Orașul Însorit, un loc liniștit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare. Ieșit la pescuit, Mitcho prinde în undiță o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află și o sămânță micuță, pe care ei o plantează.

Peste noapte, din ea crește o pară gigantică. Fructul uriaș este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho și un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu pirați, un dragon de mare și niște fantome curioase.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : Ce filme puteți viziona în acest week-end
Pagina a fost generata in 0.5044 secunde