Noutăți la Teatrul pentru copii Constanța

460
Duminică, 6 mai, de la ora 11.00, la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța, va avea loc piesa "Cenușăreasa", regia și scenariul - Daniel Stanciu, scenografia - Carmencita Brojboiu.

Un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării. Zadarnic mama vitregă cea rea și cele două surori leneșe mincinoase și afurisite o împiedică pe Cenușăreasa să ajungă la balul de la palat. În ciuda tuturor piedicilor, va ajunge, pentru că ea este bună și harnică, frumoasă și iubită de păsări și șoricei, ocrotită de Zâna cea Bună.

Îmbrăcată într-o rochie albastră de o rară frumusețe, încălțată cu pantofiori de aur, va merge la balul de la palat într-o caleașcă cu totul și cu totul de aur. Prințul o îndrăgește îndată, dar Cenușăreasa dispare la miezul nopții, pierzându-și un pantofior. Desigur, prințul, cu ajutorul pantofiorului, o va regăsi și vor face o nuntă ca-n povești și vor trăi până la adânci bătrâneți, înconjurați de o dragoste binemeritată.

Scenariul, regia, muzica, luminile îmbină armonios momentele de duioșie și haz ale actorilor și păpușilor care joacă cu dăruire și talent în aplauzele micilor și marilor spectatori.

Piesa "Cenușăreasa" este recomandată prichindeilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Durata piesei este de 55 de minute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cum ucidem plictiseala în week-end
Miercuri, 18 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Gata cu fripturile, mergem la teatru!
Pagina a fost generata in 0.3697 secunde