Noi oameni în conducerea ISJ Constanța. Cine sunt favoriții pentru a intra în echipa lui Bucovală

2860
25
Noi oameni în conducerea ISJ Constanța. Cine sunt favoriții pentru a intra în echipa lui Bucovală - gabrielabucovalaisj5-1466611775.jpg

Articole de la același autor

În urma susținerii concursului pentru funcția de inspector general adjunct, care a avut loc la începutul acestei luni, organigrama Inspectoratului Școlar Județean Constanța va cunoaște o nouă modificare.


Din cele trei posturi de adjunct scoase la concurs, doar unul a fost câștigat de prof. Alina Codreanu, celelalte două fiind ocupate, provizoriu, de prof. Alina Nițu, care este și vicepreședintele Comisiei județene de Bacalaureat, și de prof. Sorin Mihai.


Cei doi urmează să fie înlocuiți, prin numiri sosite de la Ministerul Educației, lăsând loc altor colegi din învățământul constănțean, deja vehiculându-se numele a patru profesoare: Andreea Artagea, Daniela Stan, Adriana Oprea și Maria Sorescu.


Ieri am încercat să aflăm de la fiecare în parte dacă ar accepta provocarea de a ocupa funcția de inspector general adjunct, fie și temporar, până la o eventuală organizare a unui al treilea concurs.


Prof. Andreea Artagea a fost, timp de trei ani și jumătate, director al Casei Corpului Didactic, fiind titular al catedrei de limba română a Liceului Teoretic "George Călinescu", actualmente profesor metodist al CCD. "Ar fi o mare provocare pentru mine, mai ales că am mai lucrat, chiar cu rezultate bune, atât cu prof. Codreanu, când era director al liceului «Călinescu», cât și cu prof. Gabriela Bucovală", ne-a declarat prof. Artagea.


Următoarea intervievată a fost Maria Sorescu, actualmente profesor de biologie la Liceul Teoretic "Traian" și fost inspector general adjunct în mandatul prof. Elena Buhaiev. "Eu sincer nu am cunoștință de această propunere, pentru că nu a stat nimeni de vorbă cu mine", a venit explicația prof. Sorescu. Aceeași variantă de răspuns am primit și din partea prof. Adriana Oprea, de numele căreia se leagă două mandate în funcția de inspectorul general adjunct plus un concurs la ministerul Educației pentru funcția de inspector școlar general. 


În schimb, prof. Daniela Stan ne-a mărturisit că la momentul acesta nu ar accepta provocarea de a deveni inspector general adjunct, mai ales că are alte priorități.


La bursa zvonurilor, care există și când e vorba de funcții… înalte, nu numai în fotbal, sunt date ca certe ocupante ale fotoliului de "adjunct" prof. Andreea Artagea și prof. Maria Sorescu. Rămâne de văzut și la minister cum s-au făcut cărțile și ce telefoane cu fir galben s-au primit.


Comentează știrea

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Herodot
23 iunie 2016
Ohooooo

Svinarciuc de la Decebal e cea mai buna, de ce sa sufere doar liceul respectiv? Sa sufere intreg judetul!

BREAKING NEWS de la DB
23 iunie 2016
CONSILIU PROFESORAL

Presa n-a venit, dar nici directorul n-a ajuns. Cadrele didactice care au asteptat in zadar aparitia directorului Stan Mihaela au fost extrem de dezamagite, chiar deprimate. Nu au putut sa-i ceara demisia, dar speranta nu moare niciodata! Cum monitorizarea merge in continuare (s-a facut si la acest consiliu), suntem siguri ca doamna inspector general Bucovala va primi raportul si va afla din nou cum stau lucrurile....adica cat de buna este relatia profesor-manager la scoala - jucarie! Crue, de ce n-ai mai ajuns la consiliu? Te-am asteptat ca și când....numai dragostea noastră ar fi pe pământ! Adica pana la ora 22:00! E ceva, nu?

Crue, te rugam!
23 iunie 2016
Poate maine....

Poate maine la serbare nu ne lasi cu ochii in soare! Vrem sa te avem printre noi macar la festivitatea de premiere! Atat! La festivitatea cealalta, din septembrie n-ai cum sa mai ajungi si nici de ce sa vii! Stim noi ca vrei sa ne parasesti....A fost o experienta interesanta, sa zicem utila, dar iti dorim succes in alta parte. Jos Staaaan!

D,ALE HABARNISTELOR
23 iunie 2016
DE LA 28

DECIZII ALE DIRECTOARELOR SI CA-ULUI DE LA 28: -ANGAJAREA A 18 INVATATOARE PE 17 POSTURI -ANGAJAREA UNUI AVOCAT CU CONTRACT LUNAR - INCHEIEREA SITUATIEI SCOLARE LA CLASA A VIII FARA VALIDARE IN CP A MEDIILOR LA PURTARE SI A SITUATIEI LA INVATATURA -DOCUMENTE SOLICITATE NEELIBERATE NICI DUPA UN AN SI JUMATATE -IHCHIDEREA SALII DE SPORT CA IN POVESTEA PROSTULUI, SA NU CADA DROBUL DE SARE, DESI LEGEA DA TERMEN DE OBTINERE A DOCUMENTELOR PANA LA 31.12.2016 -TAIERI DE SALARII FARA ACOPERIRE -COMISII DE DISCIPLINA PENTRU MOTIVE INVENTATE

NU SE POATE!
23 iunie 2016
STAN A FACUT-O SI PE-ASTA??

Cuuum? 18 CADRE DIDACTICE PE 17 POSTURI? VORBITI SERIOS? Pai asta e chestie penala, fratilor! E nebunie totala. Daca nici acum inspectoratul nu se sesizeaza inseamna ca suntem penali cu totii!

parinte 28
23 iunie 2016
atunci, jos stan!

Chiar sunt reale situatiile acestea? Pai, in cazul asta, stan sfideaza tot sistemul de invatamant. Nu mai vorbim ca si isj-ul!!! Si bucovala sau codreanu stiu aceste probleme grave?! Nu cred, sincer. Altfel, cu toata asa zisa ei sustinere, stan asta era de mult zburata!!! Aduceti aceste fapte la cunostinta celor doua si, va garntez, stan nu mai apuca nici evaluarea nationala in scoala! Este prea grav, mult prea grav! Cine sa o mai tina in brate in conditiile astea! Stan este un mare pericol pentru 28! Jos, stan! Jos, stan! Cereti demiterea lui stan cu astfel de fapte!

din bransa
23 iunie 2016
la 28 se toarna si se turneaza sf-uri!

Si n-ati dat-o INCA pe stan in judecata! Stan sta pe un butoi de pulbere si voi tot vreti sa demonstrati isj ceva?! Ce mai sperati?! Va spun, puneti degetul pe rana. Actionati-o pe stan in instanta si se sparge buboiul. Toti cei care inchid ochii la astfel de fapte, daca acestea sunt reale, vor cadea cu tot cu stan, fie isj sau consiliul de administratie! Si nu cred ca, la nivelul de penal la care a ajuns stan cu toti, o va mai sustine careva....dati-o in judecata pe penal si sa vedeti cum este demisa stan in secunda doi! Huooo, stan penala si mizerabila!

Stan si CA-ul ei!
23 iunie 2016
sa raspunda unde trebuie

De data asta stan si consiliul ei de administratie au facut-o de oaie si vor intra la apa impreuna cu ea! Au facut ce-au facut si s-au invartit de un proces penal, nu doar cu posturile ci cu mai multe! Unde nu-i cap, vai de picioare.

Răspuns la: la 28 se toarna si se turneaza sf-uri!
Adăugat de : din bransa, 23 iunie 2016
Si n-ati dat-o INCA pe stan in judecata! Stan sta pe un butoi de pulbere si voi tot vreti sa demonstrati isj ceva?! Ce mai sperati?! Va spun, puneti...
Yahoo
23 iunie 2016
Calm

Fetelor,calmati-va ,pe canicula asta nu va face bine sa va agitati atat,mai ales ca aveti o varsta.Nu va ia nimeni postul de pip-i.

Stan, demisa!
23 iunie 2016
Isj trebuie s-o demita pe stan ACUM!

S-au dovedit prea multe ilegalitati in consilul profesoral de aseara. Ilegalitati facute de stan&co din frustrare, rautate, dar, mai ales, din incompetenta si lipsa de profesionalism. Dimitriev a incercat s-o salveze pe stan, tragand de par toata situatia in favoarea conducerii scolii. N-a reusit, astfel, decat sa arate si celorlalti, cei cu privirea in pamant, ca stan, in frunte cu dimitriev si consiliul de administratie formeaza o clica, care ia hotarari rau-intentionate, impotriva multora dintre cadrele didactice, care ia decizii ce contravin flagrant legii, care pune pumnul in gura tuturor. Spre exemplificare, situatia din 28 se poate identifica cu actiunea din romanul distoüic al lui George Orwell "Ferma animalelor". Teroarea din 28, a carei principale promotoare este stan mihaela, este la final, mai draga conducere de rahat a scolii 28.

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.351 secunde