Noi cursuri complementare pentru studenții ovidieni

324
Noi cursuri complementare pentru studenții ovidieni - dd-1586169662.jpg

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța (UOC) anunță demararea, în perioada aprilie - iunie 2020, a șase cursuri complementare noi pentru portofoliul educațional academic din regiunea de Sud-Est, cu conținut inovator și aplicativ, la care vor participa online peste o sută de studenți, din ciclul de studii de licență (anul III) și masterat (anul II), înscriși în grupul țintă al proiectului "ProInfo - pregătirea resursei umane în Informatică".

În cadrul proiectului, studenții înscriși, având în vedere contextul actual al pandemiei de COVID-19, vor putea participa, în timp real, folosind sistemul de videoconferință, la o serie de activități de formare. Pentru buna desfășurare a activităților în medii virtuale, aceștia vor primi prin poșta electronică link-ul de acces pentru fiecare curs, conform planificării, și vor putea interacționa live, folosind orice device, precum smartphone-ul, tableta, desktop-ul sau laptop-ul, cu specialistul care ține, în ziua respectivă, activitatea de formare, dar și cu restul colegilor. Studenții pot consulta fie site-ul proiectului (http://proinfo.univ-ovidius.ro/), secțiunea cursuri, fie pagina de Facebook a Facultății de Matematică și Informatică (https://www.facebook.com/ovidius.mate.info/), pentru a rămâne conectați la ultimele noutăți.

Fiecare activitate de formare prevede 28 de ore de curs și 28 de ore de seminar, din care 14 ore de aplicații practice. La sfârșitul cursurilor, studenții vor susține un test de aptitudini teoretice și practice, în urma căruia li se va elibera un Certificat de absolvire a cursului complementar. Certificatul de absolvire va recunoaște finalizarea cursurilor complementare și dobândirea cunoștințelor specifice. Proiectul are ca țintă atingerea cifrei de 300 de studenți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4678 secunde