Nocturne de muzică și poezie, cu actorii şi poeţii tomitani

215
Nocturne de muzică și poezie, cu actorii şi poeţii tomitani - 76695190101612991347736825015934-1630322400.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța a programat mâine, 31 august, cea de-a doua întâlnire în cadrul Nocturnelor de muzică și poezie dobrogeană, un proiect gândit pentru a fi permanentizat în toate anotimpurile, chiar dacă a fost inaugurat în contextul Serilor de Vară ale TSC. Ca urmare, de la ora 21.00, în curtea din spate a TSC (intrarea din strada Căpitan Grigore Ignat, lângă intrarea actorilor) pregătiţi-vă pentru o întâlnire cu poezia dobrogeană, dar şi cu poeţi care sunt invitaţi speciali ai Asociaţiei „Kulturale”, partener cu TSC în acest proiect. Nocturna va fi moderată de regizorul Erwin Șimșensohn. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. În caz de vreme rea, Nocturna se mută în interiorul teatrului.

De această dată, poetul invitat este Jean Lorin Sterian, născut în 1975, la Constanţa. Actorii Teatrului de Stat Constanța – Cristina Oprean, Laura Crăciun, Andrei Bibire, Adrian Dumitrescu – vor recita din lirica poeților Jean Lorin Sterian, George Vasilievici, Amelia Stănescu şi Iulia Pană, cele două poete fiind reprezentante ale Asociaţiei Kulturale.

Intermezzo-urile muzicale vor fi, de această dată, în registrul jazz-ului, cu vocalista Ioana-Teodora Spînu, tot constănţeancă şi ea, acompaniată de contrabasistul Michael Acker. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2019
Stire din Cultură-Educație : Mecanici Poetice, la Clubul "Doors"
Pagina a fost generata in 0.4184 secunde