Nici Hollywood-ul nu scapă de coronavirus… Actor de Oscar, diagnosticat în Australia!

144
Nici Hollywood-ul nu scapă de coronavirus… Actor de Oscar, diagnosticat în Australia! - dddd-1583998754.jpg

Articole recomandate

Actorul Tom Hanks și soția sa au fost plasați în carantină într-un spital australian, după ce au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus în timp ce vedeta americană se pregătea să filmeze în Australia, au anunțat joi autoritățile din statul Queensland, citate de Agerpres. Artistul multipremiat cu Oscar a dezvăluit anterior pe rețelele sociale că are boala, la fel și soția sa, Rita Wilson, în vârstă de 63 de ani, ca și el.

Tom Hanks este prima vedetă de la Hollywood care anunță că a contractat noul coronavirus, care a contaminat peste 125.000 de oameni din întreaga lume și a ucis peste 4.600 de oameni.

''Ne-am simțit un pic obosiți, ca și cum am avea o răceală și dureri musculare (...) Pentru a sta liniștiți, așa cum este recomandat în prezent, am făcut testele pentru coronavirus și au ieșit pozitive'', a scris Tom Hanks pe Instagram. ''Autoritățile sanitare au protocoale care trebuie respectate. Noi, familia Hanks, vom fi testați, ținuți sub observație și izolați cât timp este necesar pentru sănătatea publică. Nu putem face altceva decât să vedem ce se întâmplă de la o zi la alta, nu? Vom ține lumea la curent'', a concluzionat el în mesajul însoțit de o fotografie cu un coș de gunoi din spital și o mănușă de unică folosință.

Cuplul se află în carantină la Spitalul Universitar Gold Coast, potrivit autorităților din Queensland (nord-est). Tom Hanks se afla alături de soția sa în Australia pregătindu-se pentru turnarea unui film al australianului Baz Luhrmann dedicat lui Elvis Presley și în care actorul de Oscar va juca rolul impresarului ''Regelui'', celebrul ''colonel'' Tom Parker. Producția filmului a fost suspendată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6334 secunde