NEVERSEA 2020. Rapperul Tyga vine la Constanța

508
NEVERSEA 2020. Rapperul Tyga vine la Constanța - neversea-1580293962.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii Neversea au anunțat primul val de artiști care vor urca pe scenele festivalului de la malul mării. Este vorba despre nume mari din industrial muzicală electronica, pop, rap, hip-hop sau R&B.

Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții urcă în line-up-ul ediției cu numărul 4 a festivalului NEVERSEA.

Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapper-ul american TYGA la NEVERSEA. Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World's Best Male Artist, World's Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul "Taste" a fost vizualizat de peste 900 de milioane de oameni din întreaga lume. Cea mai nouă piesă "Ayy Macarena" are un clip oficial de senzație și a marcat un nou record de vizualizări pe Youtube: 50 de milioane.

Mainstage-ul este pregătit pentru cel mai tare "crowd control", regizat perfect de Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ MAG 2019. Ei urcă pentru prima dată pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Festivalul Neversea, ediția 2020, va avea loc între 2 și 5 iulie, la Constanța, pe plaja Neversea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.456 secunde