Neașteptat interes pentru Școala de vară "Noi orizonturi"

699

Articole de la același autor

Vineri, 1 iulie, la Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța a debutat prima serie a Școlii de vară "Noi orizonturi", care s-a bucurat de un neașteptat interes din partea copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani.

Inițiativa aparține instituției gazdă, care, împreună cu Astronom Experience, a pregătit o surpriză celor mai mici pasionați de univers.

Timp de o lună, copiii vor învăța ce sunt planetele, stelele, cometele, dar și multe alte informații despre univers. Clasele au loc o dată pe săptămână, vinerea, între orele 10 și 11, adresându-se elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Costul unei ședințe este de 10 lei.

Conform declarației coordonatorului Ștefan Costache, de la Observatorul Astronomic, pentru cei care nu reușesc să se înscrie în prima serie, de la 1 iulie, va exista și o a doua serie, de pe 1 august. "Din cauza interesului deosebit de care s-a bucurat această școală, la care s-au înscris în prima serie 56 de copii, am luat decizia de a-i programa în două serii, de câte o oră, vineri și sâmbătă".

La prima lecție au făcut o vizită la Planetariu și au asistat la o introducere în universul astronomic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 09 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Femeile liberale au pus la cale trei legi
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Femeile liberale au pus la cale trei legi
Pagina a fost generata in 0.6866 secunde