Navele militare, vizitate de elevi

107
Navele militare, vizitate de elevi - rusiaderanjata1397392476-1425994195.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Apărării Naționale continuă programul "Armata - O școală altfel", pentru a veni în sprijinul Programului Național "Să știi mai multe, să fii mai bun", derulat de către Ministerul Educației Naționale. Statul Major al Forțelor Navale participă la acest demers cu o serie de activități, sub egida "Săptămâna Porților Deschise", oferind elevilor și dascălilor posibilitatea de a-și dezvolta aria activităților extra-curriculare.

În perioada 6 -10 aprilie, porturile militare și mai multe structuri ale Forțelor Navale Române își vor deschide porțile pentru elevi și vor organiza o gamă diversă de activități cu caracter non-formal, în vederea stimulării interesului pentru profesiile de marină și pentru dezvoltarea competențelor și a preocupărilor extrașcolare ale elevilor din învățământul preuniversitar. 


Vizitarea navelor militare poate fi făcută de către elevii cu vârste de peste 10 ani, pentru a se evita pericolele de accidentare la coborârea/urcarea scărilor dintre punți.

Toate solicitările pentru vizitarea navelor din porturile militare trebuie să fie însoțite de tabele cu numele elevilor participanți și ale însoțitorilor acestora, persoanele adulte având consemnată seria și numărul cărții de identitate. De asemenea, trebuie menționat și un număr de telefon al unui cadru didactic, pentru stabilirea programului de vizită, în funcție de numărul de vizitatori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Înapoi la școală!
Pagina a fost generata in 0.3614 secunde