Moș Crăciun vine cu un spectacol de colinde

338

Articole de la același autor

Duminică, 23 decembrie, dacă vă nimeriți la cumpărături prin City Mall aveți ocazia să fiți colindați de grupuri organizate conform tradiției. 


Vin să-i colinde pe constănțeni, grupul de colindători "Fiii Dobrogei" al Centrului cultural Județean (Școala Populară de Artă), grupul de colindători "Floricica" din localitatea Horia, Grupul de colindători "Mugurașii" din Ovidiu și grupurile de colindători "Mocănuța", "Vanghilisimo" și grupul tătărăsc de colindători "Iyldizlar Kara-Murat" din Mihail Kogălniceanu și soliștii vocali și instrumentiști ca Alexa Cătălina, Maria Ozana Stoicoci, Denisa Lucanu, Bogdan-Nicolae Roșca, Titiana Miriță și Marian Sas.

Colindul nu va fi doar vocal, însă. Pe lângă colindătorii consacrați și tradiționali va evolua și grupul de dansatori "Black Sea" Constanța.

Seara de colinde și datini începe la ora 17:30 și este organizată de Asociația Culturală a Coregrafilor, Scenografilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori din Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeana pentru Sport și Tineret - Constanța, Organizația Diaspora Progresistă - ROSA și Centrul de Informare Europe Direct - Constanța, și se numește "Moș Crăciun ce darnic ești" și "Moș Crăciun vine din diaspora". Moș Crăciun va fi o adevărată surpriză, tocmai pentru că vine chiar de departe. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Legenda lui Moș Crăciun
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Cuget Liber" a primit colindători
Vineri, 21 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : E vremea colindelor!
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Social : Unde ajung scrisorile pentru Moș Crăciun
Pagina a fost generata in 0.5911 secunde