Mișcări de trupe la ISJ Constanța. Un nou inspector cooptat în "echipa Miu"

3089
28
Mișcări de trupe la ISJ Constanța. Un nou inspector cooptat în

Articole de la același autor

Inspectorul școlar general, Petrică Miu, își consolidează echipa la Inspectoratul Școlar Județean Constanța. La începutul acestei săptămâni, acesta l-a revocat din funcția de inspector școlar de educație fizică pe Dragoș Octavian Ciucan și a numit-o în locul acestuia pe Elena Hanu, profesor titular la Colegiul Național "Mihai Eminescu".

"Am fost numită pe acest post pentru un an de zile, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017 - 2018. Din ce știu, domnul Dragoș Ciucan se întoarce la catedră", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesor Elena Hanu.

Contactat telefonic, inspectorul școlar general, Petrică Miu, ne-a precizat că nu a fost pe deplin mulțumit de activitatea lui Dragoș Ciucan și, din această cauză, a decis să îl schimbe din funcție.

"Din păcate, acesta nu a avut activități, acțiuni și proiecte notabile. De exemplu, sportivi de marcă ai sportului constănțean nu prea au fost băgați în seamă în această perioadă. În schimb, Elena Hanu are mai multe proiecte care mi-au plăcut foarte mult, inclusiv pentru implicarea marilor campioni în activitățile de promovare a sportului constănțean. Dorim să îi avem lângă noi și de aceea, în perioada următoare, ne vom întâlni cu aceștia pentru a le propune ideile noastre", ne-a explicat șeful ISJ Constanța. 

Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
un sportiv
11 octombrie 2017
tobogan

petrica... petrica... ce o sa te duci tu pe tobogan cu toti PDL-istii tai de mana...

Iubesc sportul !
11 octombrie 2017
O mișcare foarte bună!

Felicitări Domnule Inspector Școlar General,ati făcut o miscare foarte bună! PROFESOR DOCTOR ELENA HANU este omul potrivit la locul potrivit!

Dacian
11 octombrie 2017
ISJ GRĂDINA ZOO A EDUCATIEI

O penibila încercare a familiei si prietenei pensionara de a mai prostii pe cineva. Nereușita dar așteptata numire făcută de miu Petrică. Doar nulității cu pretenții si slugărnicie găsești in ISJ. BUHAIEV ESTE GENERAL! Toate babornitele sunt acum la ISJ.

Adriana
11 octombrie 2017
Rusine Miu Petrica

Sa-ți fie rusine pentru ce ai facut. Ai uitat tot ce ai spus. Nu ai verticalitate Miu Petrică.

Anaslan
11 octombrie 2017
Teatrul Muppets

La Cogealacu se cresc si maimuțe? Aaa hahahaha.

Profesori,elevi părinti si sportivi
11 octombrie 2017
Un bun profesionist!

DOAMNA PROFESOR DOCTOR ELENA HANU ,VĂ APRECIEM SI VĂ IUBIM ! AVEM ÎNCREDERE ÎN DVS CĂ VEȚI DA VIAȚĂ SPORTULUI ȘCOLAR DIN JUDETUL CONSTANTA ! VĂ IUBIM DOAMNA

luci
11 octombrie 2017
Rusine

Petrica, Petrica! Poate halbere va face doamna!!!!

RAZVAN
11 octombrie 2017
PROFESOARA EXCELENTA CU MULTA FORTA DE MUNCA

FELICITARI PENTRU ACEASTA NUMIRE. O SA VEDETI REZULTATELE IN CEL MAI SCURT TIMP. PUNE SUFLET IN TOT CEEA CE FACE.

Elev Eminescu
11 octombrie 2017
Corectă,muncitoare,onestă si o bună profesionistă!

Sunt fost elev al COLEGIULUI NATIONAL MIHAI EMINESCU! RESPECT DOAMNA PROFESOARĂ,AM ÎNVĂTAT MULTE DE LA DVS.ATI FOST CHIAR DIRIGINTA CLASEI! VĂ IUBIM DOAMNA!

Repetent
11 octombrie 2017
O varza

Miu si acolitele lui sunt re rasul circilor din Cogealac. Hanu o amintire urata si prafuita a dezastrului din perioada bugaevista!

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5306 secunde