Mircea Vintilă și Emeric Imre, concert de excepție, la Mamaia

341
Mircea Vintilă și Emeric Imre, concert de excepție, la Mamaia - concert1-1529941390.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 29 iunie, începând cu ora 21.30, pe scena restaurantului "Harlequin" din Mamaia, vor urca Mircea Vintilă și Emeric Imre. Cei doi artiști vor susține un concert de excepție, în care veți avea ocazia să ascultați unele dintre cele mai frumoase piese din cariera lor. 


Membru al trupei "Pasărea Colibri", Mircea Vintilă este, la ora actuală, unul dintre cei mai apreciați artiști folk, piesele sale aflându-se în topul preferințelor publicului care știe să prețuiască acest gen muzical. Cântecele lui Mircea Vintilă debordează de melodicitate și de o atenție deosebită acordată "vorbelor". În ultima perioadă, el a făcut duet cu Alexandra Ușurelu și a susținut o serie de concerte împreună cu ea. 


La rândul său, Emeric Imre se află în topul preferințelor iubitorilor de muzică folk. Artistul, care reușește mereu să impresioneze cu cântecele lui, promite o prestație de excepție, din care nu vor lipsi piese precum "Nebun de Alb", "Jurământ", "Hai Iubito", "Bună varianta rea", dar și multe alte piese din repertoriul propriu și nu numai. El a lansat în urmă cu aproximativ șase ani albumul "Târziu", care a fost nominalizat la premiul pentru "Cel mai bun album folk al anului 2012".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Louis King cântă  la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6108 secunde