"Mircea Rusu Band" aduce "Omu’ bun și pomu’ copt" la Constanța

271

Articole de la același autor

Club "Doors" din Constanța găzduiește duminică, 21 ianuarie, începând cu ora 19.30, concertul trupei "Mircea Rusu Band", un grup alcătuit din instrumentiști consacrați și cunoscuți în lumea muzicală autohtonă, care s-au strâns în jurul cantautorului, compozitorului și poetului Mircea Rusu.

Astfel, alături de el se vor afla Ștefan Orfescu - chitară, voce, Teo Boar - chitară, voce și Vlady Cnejevici - claviaturi, voce.

Din repertoriul grupului amintim piesele "Hai, băieți, să bem o bere", "Omu’ bun și pomu’ copt", "Verde-nrourat", "Iarba verde de acasă", "Câmpuri aurii", precum și o mulțime de cântece noi, în primă audiție, toate având potențialul șlagărelor mai sus amintite.

Toate la un loc au rolul de a împrospăta peisajul muzical românesc, având aceeași acuratețe și calitate a textelor și mesajelor cuprinse în ele. Desigur, tot repertoriul acestui concert beneficiază de orchestrații la zi, conferindu-i astfel o actualitate muzicală și asigurând o diversitate în unitatea stilistică inconfundabilă, accesibilă tuturor vârstelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7935 secunde