Mircea Cărtărescu devine Doctor Honoris Causa al Universității "Ovidius"

346
1
Mircea Cărtărescu devine Doctor Honoris Causa  al Universității

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" găzduiește, astăzi, de la ora 12.00, în Aula Bibliotecii Universitare de pe bulevardul Mamaia, decernarea titlului Doctor Honoris Causa, scriitorului Mircea Cărtărescu, pentru întreaga activitate în domeniul literaturii și științelor umaniste.

După ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa, acesta va susține conferința cu titlul: "Liniile de forță ale poeziei de azi", iar accesul celor interesați este liber.

Profesor universitar la Facultatea de Litere a Universității din București, Mircea Cărtărescu este cel mai cunoscut scriitor român la nivel internațional, candidat pe lista scurtă la Premiul Nobel pentru Literatură. Personalitate carismatică ce asociază eleganța și erudiția, Mircea Cărtărescu ne redă un mod frumos de a trăi prin intermediul culturii cu valorile morale de care România are atâta nevoie. Toate acestea, coroborate cu talentul său excepțional, l-au impus pe scena publică românească și l-au ajutat să dobândească notorietatea internațională de care se bucură astăzi. 

Comentează știrea

liviu burebista
8 mai 2017
Lasa-ne

Un lingau basist devine Doctor Honoris Causa al universitstii Ovidius.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3026 secunde