X
X
Mai multe ştiri online:

Mircea Baniciu cântă în clubul "Doors"

Ştire online publicată Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
După concertul de sâmbătă, 26 ianuarie al trupei "Class, duminică, 27 ianuarie, de la ora 19.30, este rândul lui Mircea Baniciu să vă răsfețe. Voi mai credeți în superstiții, în "pisica neagră"? Li-li-la-la-lu-lu și dacă da și dacă nu, pe 27 ianuarie, artistul vă va demonstra că v-ați născut într-o zodie norocoasă și că aveți parte de muzică bună la Doors Club, în Constanța.
Mircea Baniciu este un cântăreț și chitarist român, care s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor '70, când a devenit solist vocal al formației rock "Phoenix". 


După fuga colegilor săi din țară în 1977, a început o carieră solo, timp în care scoate pe piață mai multe albume. În 1992, el a fondat trupa "Pasărea Colibri", alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, timp în care au apărut pe piață cinci albume și un DVD. În 2002, a revenit în trupa "Phoenix", cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. Mai târziu, în toamna anului 2007, a părăsit, din nou, "Phoenix", pentru a-și continua cariera solo și pentru a înființa în 2014 supergrupul "Pasărea Rock". 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.3841 secunde