Ministrul Educaţiei, apel către inspectorii şcolari: Vin semnale de la părinți că orele nu se desfășoară

664
Ministrul Educaţiei, apel către inspectorii şcolari: Vin semnale de la părinți că orele nu se desfășoară - anisie-1604324381.jpg

Articole recomandate

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a făcut un apel către inspectorii şcolari generali să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online, potrivit Digi24.


„Fac un apel către inspectorii şcolari generali, generali adjuncţi, inspectorii şcolari din cadrele inspectoratelor şcolare să intensifice activitatea de monitorizare a lecţiilor desfăşurate în sistem online şi spun acest lucru pentru că în cadrul Ministerului Educaţiei vin tot mai dese semnale de la părinţi şi elevi că nu se desfăşoară aceste activităţi didactice în sistem online”, a spus ministrul Educaţiei, potrivit Agerpres.


Monica Anisie a precizat că, în această perioadă, ministerul va realiza împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare a activităţilor didactice care se desfăşoară în sistem online.


„MEC va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele şcolare activităţi de inspecţie, de monitorizare. De altfel şi sindicatele au fost cele care au dorit să participe alături de inspectorate la aceste activităţi de monitorizare a activităţilor didactice desfăşurate în sistem online”, a menţionat ea.


Referindu-se la modelele de subiecte pentru examenele naţionale, Anisie a spus că acestea vor fi publicate luni pe site-ul ministerului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5949 secunde