Ministrul Educaţiei, anunţ de ultima oră despre deschiderea şcolilor. Cine va putea învăţa online

412
Ministrul Educaţiei, anunţ de ultima oră despre deschiderea şcolilor. Cine va putea învăţa online - ministrul-1612174314.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, în urmă cu puţin timp, că au fost stabilite patru categorii de situaţii în care elevii, dar şi cadrele didactice vor putea continua învăţarea online, în cazul în care vor fi redeschise şcolile din 8 februarie.
“Mâine, va fi făcută o analiză, în urma căreia va fi luată o decizie, ce va trebui aprobată de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Analiza ia în calcul situaţia epidemiologică, iar concentrarea se va face atât pentru asigurarea protecţiei elevilor şi cadrelor didactice, cât şi reducerea riscului infecţiei”, a explicat ministrul Educaţiei.
Potrivit acestuia, elevii şi profesorii cu vulnerabilităţi vor avea posibilitatea de a rămâne acasă şi de a învăţa la distanţă. “Elevii care au vulnerabilităţi medicale vor trebui să aibă asigurat procesul de învăţare online. Elevii care prezintă simptome ale infecţiei cu SARS-CoV-2 trebuie să rămână acasă, să înveţe online, se asemenea, elevii care au vulnerabilităţi în familie, să fie online. De asemenea, profesorii care au vulnerabilităţi cronice certificate de documente medicale vor putea continua predarea online”, a precizat Sorin Cîmpeanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8688 secunde