X
X
Mai multe ştiri online:

Ministrul Culturii: Nu putem spera prea curând la reluarea spectacolelor în săli

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, spune că reluarea spectacolelor în săli nu va avea loc prea curând, ținând cont de evoluția epidemiologică.


"Aceste posibile măsuri de relaxare sunt dictate, în mod clar, de cifrele pe care ni le arată evoluția epidemiologică. Am mai fost întrebat în multe rânduri legat de reluarea spectacolelor în săli și tot timpul am răspuns, uitându-mă și la ceea ce se întâmplă în Vest, că, în momentul în care vom avea un număr de îmbolnăviri format din 2 cifre, putem discuta acest lucru", a declarat ministrul Culturii, într-o conferință de presă la Alba Iulia.


Bogdan Gheorghiu a menționat exemplul Austriei, care a permis reluarea spectacolelor în săli, în condiții stricte, în momentul în care au avut 10-12 îmbolnăviri pe zi.


"Din păcate, (...), în loc să ne îndreptăm spre 2 cifre, ne-am îndreptat spre 4 cifre. Din păcate, în astfel de condiții nu putem spera prea curând la reluarea evenimentelor din lumea artei spectacolelor în interior", a spus ministrul Culturii, citat de Agerpres.


Bogdan Gheorghiu a vizitat sâmbătă o serie de obiective din Cetatea Alba Carolina.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31448 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3884 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1251 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3137 secunde