Ministerul Educației îl premiază pe olimpicul David Popovici cu 10.000 lei, pentru performanța de la Tokyo

382
Ministerul Educației îl premiază pe olimpicul David Popovici cu 10.000 lei, pentru performanța de la Tokyo - 1david-1628074937.jpg
La această oră, la Ministerul Educației, are loc festivitatea de premiere a înotătorului David Popovici, pentru performanțele deosebite obținute la Olimpiada de la Tokyo. El a obţinut cele mai bune rezultate: locul patru la 200 m liber (la 2 sutimi de bronz) şi şapte la 100 m liber.
Ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat că suma de 10.000 lei oferită olimpicului David Popovici este una simbolică, oferită din sponsorizări, întrucât ministerul nu dispune de un buget pentru premieri.
În ceea ce priveşte viitorul său, Popovici, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „George Coșbuc”, a afirmat că a primit multe oferte cu burse pentru a studia în străinătate şi că se va gândi la acest aspect în perioada următoare: „Oferte cu burse din străinătate au început să apară de mult timp, acum cu siguranţă s-au înmulţit, dar am amânat toate discuţiile după Jocurile Olimpice, pentru că aveam nevoie să mă concentrez pe treaba mea, şi nu pe factori exteriori. Chiar şi acum mai am o vacanţă şi discuţii abia după aia. E acolo în mintea mea, dar nu ştiu sigur ce voi face".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2853 secunde