Ministerul Educației caută experți în management educațional

224
Ministerul Educației caută experți în management educațional - ministeruleducatiei-1579533997.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Educației lansează o provocare către directorii de școli și nu numai. Timp de două luni de zile, aceștia se pot înscrie pentru selecția de cadre didactice care să facă parte din Corpul Național de experți în management educațional.


"Registrul Național al experților în management educațional este, practic, baza de date cu profesioniștii calificați în managementul inspectoratelor școlare și al unităților de învățământ. Selecția candidaților se realizează de către inspectoratele școlare, în baza calendarului stabilit de către minister", a explicat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării. 


Calitatea de membru în cadrul corpului național de experți în management educațional este o condiție obligatorie de participare la concursurile de selecție a inspectorilor școlari și a directorilor unităților de învățământ din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale. Această calitate se certifică prin înscrierea în Registrul Național al experților în management educațional, în urma promovării concursului de selecție organizat de Ministerul Educației și Cercetării.
Procesul de selecție a început pe 20 ianuarie și se va încheia pe 20 martie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3328 secunde