Inspectoratul Școlar Județean Constanța anunță:

Mihai Trăistariu organizează Liga campionilor în muzică

436
Mihai Trăistariu organizează Liga campionilor în muzică - mihai-1334782739.jpg

Articole de la același autor

Elevii sau liceenii constănțeni care au în palmares un trofeu sau chiar și premii ori mențiuni la vreun festival de muzică, național ori internațional, fie el și concurs, trebuie să afle că au început înscrierile pentru una din cele mai mari competiții muzicale ale anului 2012: Liga Campionilor în Muzică, ediția a III-a.
Concursul internațional de muzică Pop Liga Campionilor este, practic, bătălia bătăliilor, anul acesta putând intra în competiție și concurenți care nu au mai participat niciodată la vreun concurs muzical.
Competiția, prezidată și organizată de Mihai Trăistariu, se vrea o luptă între cele mai bune voci din România, nelansate încă pe piața muzicală.
Marea Finală va avea loc în perioada 1 - 5 august, la Râșnov și va fi transmisă în direct pe TV. Concurenții vor fi împărțiți pe două categorii de vârstă: JUNIORI (5 - 15 ani) și SENIORI (16 - 35 ani). 
Vor fi trei zile de concurs și o Gală a Laureaților. Vor fi exact 22 de concurenți din România (11 juniori și 11 seniori), iar restul vor fi din alte țări. Toți concurenții vor avea de cântat câte trei melodii, în trei zile diferite: în prima zi - un cover internațional, a doua zi - o piesă în limba română sau din repertoriul național iar a treia zi - o piesă la alegere.
Un juriu, format din muzicieni, va judeca prestația concurenților și va desemna câștigătorii. Notele vor fi date la vedere! Spectacolul-concurs din luna august va avea recitaluri extraordinare. Vor fi o mulțime de premii, atât pentru concurenții români, cât și pentru cei străini iar cazarea și masa vor fi gratuite pentru concurenți.
Cei care doresc să participe pot accesa site-ul oficial al concursului www.LigaCampionilor.com. Aici vor găsi regulamentul și alte detalii despre concurs.
Au început deja înscrierile, iar lista este deschisă până pe 1 mai (pentru concurenții din România) și până pe 15 iulie pentru cei din străinătate.
Marele Premiu Liga Campionilor a fost câștigat în prima ediție (2010) de Lucian Colareza (21 de ani) din Constanța, iar în 2011 de Dora Gaitanovici (10 ani) din Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7244 secunde