"Mica sirenă", pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret

437

Articole de la același autor

Actorii de la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" o readuc pe scenă, duminică, 16 iunie, de la ora 10.00, pe "Mica sirenă". Spectacolul este realizat în regia lui și scenariul lui Cristian Mitescu. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica poartă amprenta lui Alexandru Berehoi. 


Astfel, fascinanta poveste a Micii Sirene prinde viață pe scena teatrului, ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă, care își dorește din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană și pe Prinț, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni, când corabia lui este înghițită de valuri. 


Alături de sirena inimoasă, îi puteți regăsi pe regele mării, pe surorile ei, dar și pe țestoasa înțeleaptă, care o ajută să scape de meduzele buclucașe, cât și pe micul crab ce o sfătuiește întotdeauna de bine pe micuța sirenă.


În toată această poveste, curajoasa sirenuță o va înfrunta pe caracatița vrăjitoare, care îi răpește vocea minunată, dar vrea și inima prințului pentru a trăi pe uscat. Din fericire, la final vraja se destramă, caracatița-vrăjitoare este învinsă, iar Mica Sirenă și Prințul se căsătoresc și astfel, ambițioasa sirenă va trăi pe pământ la palat, alături de prințul ei. Cu această ocazie, micii spectatori vor avea ocazia de a admira o sumedenie de decoruri acvatice fascinante, la care se adaugă muzica ritmată, luminile misterioase, dar mai ales o regie extrem de elaborată, toate combinate cu măiestria actorilor, ce mânuiesc păpușile și creează cadrul perfect pentru un spectacol deosebit de antrenant.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde