Mica Sirenă o înfruntă, din nou, pe caracatiţa vrăjitoare

404
Mica Sirenă o înfruntă, din nou, pe caracatiţa vrăjitoare - micasirenasursateatruldecopiicon-1604238805.jpg

Articole de la același autor

„Mica Sirenă” este spectacolul pe care actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” îl vor juca la sediul instituţiei, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.00, pentru cei mici. Regia şi scenariul poartă semnătura lui Cristian Mitescu, scenografia îi aparţine Eugeniei Tărăşescu-Jianu, coregrafia este semnată de Sergiu Ionuţ Anghel, iar muzica poartă amprenta lui Alexandru Berehoi.

Astfel, fascinanta poveste a Micii Sirene prinde viaţă pe scena teatrului ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă, care îşi doreşte din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană şi pe Prinţ, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni, când corabia lui este înghiţită de valuri. Alături de sirena inimoasă, îi puteţi regăsi pe regele mării, pe surorile Micii Sirene, dar şi pe ţestoasa înţeleaptă care o ajută să scape de meduzele buclucaşe, cât şi pe micul crab ce o sfătuieşte întotdeauna de bine pe micuţa sirenă.


În toată această poveste, curajoasa sirenuţă o va înfrunta pe caracatiţa vrăjitoare, care îi răpeşte vocea minunată, dar vrea şi inima prinţului pentru a trăi pe uscat. Din fericire, la final vraja se destramă, caracatiţa-vrăjitoare este învinsă, iar Mica Sirenă şi Prinţul se căsătoresc şi astfel, ambiţioasa sirenă va trăi pe pământ la palat, alături de prinţul ei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4007 secunde