Mica Sirenă destramă orice vrajă şi învinge răul

Marţi, 05 Ianuarie 2021
1216
Până când cei mici vor putea fi aduşi la teatru, vine teatrul la ei. Cum? Foarte simplu! Duminică, 10 ianuarie, de la ora 11.00, aveţi ocazia de a viziona live, pe pagina de Facebook a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, spectacolul „Mica Sirenă”, o adaptare după H. Ch. Andersen. Piesa are o durată de 50 de minute. Regia şi scenariul sunt semnate de Cristian Mitescu, scenografia îi aparţine Eugeniei Tărăşescu-Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuţ Anghel, iar muzica lui Alexandru Berehoi.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 12 ani. Din distribuţie fac parte: Daniela Vlad, Clara Ghiuvelechian, Daniel Minciună, Graţian Prisăcariu, Tiberiu Roşu, Arina Cojocaru.

Aşadar, fascinanta poveste a micii sirene prinde, din nou, viaţă pe scena teatrului constănţean, ilustrând o lume marină mirifică, avându-i ca personaje principale pe Mica Sirenă şi pe prinţ, pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni când corabia lui este înghiţită de valuri. Pagina a fost generata in 0.2519 secunde