Mesajul lui IPS Teodosie, după decesul fostului primar Marian Iordache

261
Mesajul lui IPS Teodosie, după decesul fostului primar Marian Iordache - ipsteodosie-1600069699.jpg

Articole de la același autor

Vestea mutării fulgerătoare din această viață a fostului primar Marian Iordache a copleșit cu surprindere și mâhnire pe clericii, monahii și credincioșii care l-au cunoscut, din Arhiepiscopia Tomisului. „A fost membru al Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Tomisului și apropiat credincios al Bisericii, atât pe linie instituțională, în calitățile oficiale pe care le-a deținut, cât și pe linie personală, fiind un suflet cald și empatic atât față de comunitatea pe care a condus-o și reprezentat-o cu demnitate și onoare, cât și față de aproapele. A fost o personalitate a municipiului Medgidia și a județului Constanța și un model de umanitate și rafinament. Oricine l-a cunoscut vedea pe chipul său un zâmbet plin de harismă, cu care te cucerea. Omenia cu care te întâmpina era un ospăț duhovnicesc, care îți dădea nădejde, pace și optimism.


Deși a plecat brusc și dureros dintre noi, tuturor ne-a lăsat în suflet amintirea unui om blând, generos și implicat, dar și un dor nestins de a-l revedea.  Îl vom purta permanent în rugăciunile noastre, atât din dragostea ce i-o datorăm, cât și ca recunoștință pentru că ne-a purtat cu drag în inima lui.


Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească întru Împărăția Sa Cerească, așezându-l în ceata drepților și a iubitorilor de oameni.   


Condoleanțe familiei și apropiaților, greu încercați în aceste clipe.  Veșnica lui pomenire!”, a declarat IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3185 secunde