Max și Moritz - un spectacol de nota zece

375
Max și Moritz - un spectacol de nota zece - maxsimoritzolegdanovski-1333999126.jpg
Seara de duminică a fost așteptată cu nerăbdare de copiii pentru care Compania de Balet a T.N.O.B. "Oleg Danovski" a pregătit un spectacol extraordinar, plin de culoare, viu și dinamic.
Cu o poveste a căror personaje principale se regăsesc la un moment dat în fiecare dintre noi, "Max și Moritz" este un spectacol dedicat publicului de toate vârstele, cei doi băieți neastâmpărați punând la cale tot felul de pozne și răutăți pe care ei le găsesc amuzante, însă cei pătimiți, exasperați și epuizați, încearcă să pună capăt acestor întâmplări.
Spectacolul a fost foarte reușit și bine primit de către public. Deși interpretează doi băiețași năzdrăvani, Horațiu Cherecheș și Adrian Mihaiu au executat o coregrafie spectaculoasă, plină de sărituri ample destul de solicitante mai ales în combinație cu interpretarea foarte activă, piruete și prize jucăușe care încântă copiii și îi fac să râdă în hohote. Interacțiunea cu publicul pe care aceștia o au, dialogul verbal (scurt) sau diverse sunete scoase de personaje în timp ce acestea își spun povestea, aduc un plus acestui spectacol, publicul fiind mai activ și mai implicat ca oricând.
"Max și Moritz" a fost și o ocazie pentru ceilalți balerini de a-și exprima talentul interpretativ pe care în alte spectacole, care comportă mai multă execuție tehnică, nu și l-ar fi putut evidenția. De la Constantin Dragomir (văduva Botte) și Irina Ganea Mihaiu (Cățelul Spitz), Amalia Mîndruțiu (soția croitorului Bock), Sergiu Dan (croitorul Bock), Antoniu Gheorghiu (profesorul), un moment care a fost desigur gustat din plin de către copii, la Ștefan Răuț (unchiul Fritz) care din prima secundă în care a apărut a făcut publicul să râdă și Gelu Râpă (brutarul) un solist extrem de talentat, cu toții au participat la succesul acestui spectacol și au fost apreciați de către public prin aplauze binemeritate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3288 secunde