Mandatul inspectorului școlar general adjunct Alina Codreanu, la final

Duminică, 21 Iunie 2020
338
Mandatul inspectorului școlar general adjunct, Alina Codreanu, din cadrul ISJ Constanța, a ajuns la final. În cursul zilei de astăzi, ministrul Educației, Monica Anisie, ar trebui să numească un înlocuitor, fie să prelungească mandatul prof. Alina Codreanu, care a îndeplinit această funcție timp de patru ani, în urma câștigării concursului pentru ocuparea postului.

"Așteptăm ordinul de ministru, decizia pe care o va lua Ministerul Educației. La acest moment, singura certitudine este că luni (n.r. astăzi) expiră contractul de management, prof. Alina Codreanu fiind inspector școlar general adjunct cu concurs, și vom afla ce anume se întâmplă în continuare", a declarat, pentru "Cuget Liber", inspectorul școlar general prof. Sorin Mihai.

Potrivit acestuia, președin-tele Comisiei Județene de Bacalaureat a fost numită prof. Anca Dragomir, celălalt inspector școlar general adjunct. "În situația în care prof. Alina Codreanu nu va avea o prelungire pe post, nu va fi detașată în interesul învățământului, pentru a nu fi nevoiți să schimbăm președintele comisiei în timpul Bacalaureatului, am avut o discuție în Consiliul de Administrație și am stabilit ca președintele comisiei să fie Anca Dragomir", a mai precizat șeful ISJ Constanța.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2856 secunde