Mamma Mia! Meryl Streep și Pierce Brosnan vă invită la film

329
Mamma Mia!  Meryl Streep și Pierce Brosnan vă invită la film - filmemamamia-1531489526.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă în acest week-end aveți vreme frumoasă de plajă, asta nu înseamnă că nu puteți merge și la film. În următoarele zile, Cinema Cityplex Tomis Mall vine în întâmpinarea dumneavoastră cu foarte multe filme bune. Unul dintre acestea este "O luăm de la capăt/Mamma Mia". Așa se face că la zece ani după ce pelicula "Mamma Mia!" a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației "ABBA".

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.

Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

"Localul", cu Valerio Mastandrea, Marco Giallini, Alessandro Borghi, Silvio Muccino, Alba Rohrwacher, Vittoria Puccini, este o comedie de 105 minute, în care un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant. El se angajează să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așază la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc? Rămâne să vedeți dumneavoastră…

Nici "Sicario 2: Soldado", cu Josh Brolin și Benicio Del Toro, nu trebuie ratat! Actorii ne arată că în războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver apelează la enigmaticul Alejandro a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.467 secunde