"Magic Swing", din nou, pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

Vineri, 19 Octombrie 2018
383
Teatrul de Operă și Balet "Oleg Danovski" vă invită duminică, 21 octombrie, de la ora 18.00, la spectacolul "Magic Swing".

Concepția spectacolului este semnată de Gabriela Dobre, care spune că sugestia realizării piesei i-a fost oferită de unul dintre colegi, solist în acest spectacol, baritonul Cristian Parmac. Ulterior, ea a dezvoltat ideea, într-o deplină armonie de idei și colaborare cu Iulian Ghencea, coregraful acestui proiect și cu asistentul-coregraf Petronela Iordache. "Tuturor ne era dor de muzica plină de romantism a anilor ‘30, ‘40, ‘50, ‘60, de șlagărele nemuritoare ale acelor timpuri și ne-am dorit să le dăruim publicului nostru drag, îmbrăcate în haina prețioasă a dansului. De aceea, melodiile interpretate live, precum "Only you", "Strangers in the night", "Sing, sing, sing", "Love me tender", "Rum and coca cola" sau "Chatanooga choochoo" sunt ilustrate cu grație sau virtuozitate prin momente de balet clasic, neoclasic, jazz și dans sportiv, într-o scenografie simplă, dar completată de trăirile intense pe care le reflectă această muzică fără egal, în frumusețe și trăinicie. Spun trăinicie, pentru că aceste șlagăre, care au bucurat și însuflețit generațiile bunicilor și părinților noștri, au același impact și asupra tinerilor, transced temporalitatea", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gabriela Dobre.

Pe scenă vor urca următorii soliști: Daniela Vlădescu, Cristian Parmac, Adrian Pârlea, Raluca Daraban, Maria Cernat, Iulian Bratu, Veronica Răceală, Octavian Minea și Bogdan Ocheșel. Alături de ei, se vor afla balerinii Petronela Iordache, Iguacel Sanchez, Sorin Gâlcă, Marian Basarabeanu, Renata Soares, dar și dansatorii Horia Gabriel Iordache, Cristian Alexandru Panduru, Andreea Daniela Pieptea și Mălina Gabriela Prian.

Prețul unui bilet este de opt lei pentru copii și elevi, 15 lei pentru pensionari și studenți și 20 lei, 25 lei, 30 lei, 40 lei, 50 lei, în funcție de locul ocupat în sală pentru ceilalți spectatori.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2241 secunde