Magia "Hip Hip Zbumzzi - Caravana Zbumzzi" ajunge în parcul de la Gară

198
Magia

Articole de la același autor

Caravana Zbumzzi a ajuns în parcul de la Gară. Momentele antrenante de dans și mișcare și spectacolele de teatru de păpuși se vor desfășura, începând din această săptămână, de luni până joi, între orele 17.00 și 19.00, iar vineri și sâmbătă, în intervalul orar 17.00 -18.00. De luni până joi, copiii primesc o oră bonus de veselie, deoarece de la ora 18:00, în program este inclusă o oră de animație socio-educativă.

Spectacolele trupei Zbumzzi redau bucuria de a fi împreună și a face cunoștință cu eroii poveștilor românești și universal, într-o atmosferă de veselie și baloane multicolore. La începutul și la finalul fiecărei săptămâni Zbumzzi cei mici primesc în dar de la membrii echipei Zbumzzi baloane multicolore, care aduc un plus de veselie întâlnirilor de poveste, dar și alte premii oferite în fiecare zi.

Următoarele întâlniri vor avea loc în parcul de la Casa de Cultură, în perioada 7 - 12 septembrie. Până în prezent, Caravana Zbumzzi a poposit în parcul din Poarta 6, în parcul Viitorului și în parcul din KM 4 - 5. Intrarea este liberă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde