Lupul cel lacom și capra cu trei iezi trec prin noi aventuri

Luni, 10 August 2020
133
Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 19.00, cei mai mici spectatori, alături de părinți, bunici, frați și surori vor putea viziona spectacolul "Capra cu trei iezi", după Ion Creangă. Unde? Ca și până acum, în piațeta Perla, din Mamaia. Regia acestei piese este semnată de Gabriel Apostol, scenariul de Cristian Pepino, scenografia îi aparține Danielei Drăgulescu, iar muzica, lui Dan Bălan. Pe scenă vor urca pentru dumneavoastră Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Daniela Vlad, Rovena Paraschivoi, Arina Cojocaru și Ion Ciolan.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani și durează 55 de minute. Despre această piesă, actorii constănțeni spun că nu lasă deloc un gust amar așa cum se-ntâmplă citind povestea lui Ion Creangă. Ba dimpotrivă, regizorul a reușit să creeze, un spectacol plin de vioiciune, cântece, dans și umor.

Desigur, iezii neascultători și obraznici sunt păcăliți și înghițiți de crudul și lacomul lup, dar acesta nu scapă nepedepsit și este aruncat, la final, în foc de către iubitoarea mamă capră, ajutată de iedul ei cel mic, harnic și cuminte. Mai mult decât atât, finalul este unul fericit, pentru că iezii sunt readuși la viață, spre încântarea publicului. Pagina a fost generata in 0.4535 secunde