Luna Francofoniei, marcată de elevii Liceului Teoretic „Ovidius”

996
Luna Francofoniei, marcată de elevii Liceului Teoretic „Ovidius” - lunafrancofoniei-1617201318.jpg

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic „Ovidius” au marcat, anul acesta, într-o manieră inedită Ziua Internaţională a Francofoniei. Aceştia au avut inițiativa de a crea o revistă – „Slam en images”- în cadrul atelierului de SLAM al Liceului Teoretic ,,Ovidius”, atelier coordonat de prof. Nadina Dima-Aldea.

Timp de trei săptămâni pline de creativitate, de elan manifestat în activități colaborative și de implicare a elevilor, împreună cu cadrul didactic şi stagiara Mathilda Elaakal (masterandă a Universității din Dunkerque), elevii au creat versuri.

„Experiența realizării revistei a fost una constructivă, o inițiere în tainele redactării și o ocazie de valorificare într-un singur material, atât a unei grafici noi, profund originale, cât și a câtorva proiecte mai vechi. Dragostea mea pentru culori s-a dezlănțuit prin filele întregii reviste și a reușit să completeze creațiile tuturor participanților la acest proiect. O încercare, o provocare și, în final, o oportunitate, acestea au fost premisele care ne-au atras”, a povestit, la final, unul dintre redactorii publicației, Adina Sârbescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8578 secunde