Lucrările de artă sacră, accesibile iubitorilor de frumos

254
Lucrările de artă sacră, accesibile iubitorilor de frumos - artasursadoxologia-1586932927.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 50 de lucrări de artă sacră vor fi expuse în mediul online, astăzi, de la ora 19.00. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, canalul Youtube al Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța va găzdui un nou vernisaj intitulat "Sacrul în artă - interferențe clasice și contemporane": https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA.

Expoziția organizată de studenții și profesorii de la specializările Pedagogia Artelor Plastice și Decorative și Educația vizuală prin studiul peisajului și figurii cuprinde lucrări concepute atât sub îndrumarea cadrelor didactice Sînziana Romanescu, Lelia Rus Pîrvan, Florentin Sârbu și Ilyia Iankov - în cadrul lucrărilor practice de specialitate și a workshopurilor periodice, precum și individual.

Ideea de sacru este surprinsă în mod unic de fiecare expozant, privitorul fiind invitat să se bucure de unitate în diversitate. Lucrările prezente în expoziție sunt realizate în tehnici multiple: pictură clasică pe sticlă, vitraliu pictat, pictură și tehnică mixtă pe pânză, tehnică mixtă și colaj pe hârtie, desen și prelucrare digitală.

Organizatori ai evenimentului: Sînziana Romanescu, Ovidiu Felipov, Lelia Rus Pîrvan, Florentin Sîrbu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4485 secunde