Locuri libere în liceele tehnologice, pentru învățământul profesional

219
Locuri libere în liceele tehnologice, pentru învățământul profesional - locurilibere1-1595774597.jpg

Articole de la același autor

Aproape 650 de locuri mai sunt disponibile în învățământul profesional pentru absolvenții de clasa a VIII-a care nu au fost repartizați la liceul la care și-au dorit sau cei care nu au participat la repartizarea computerizată.

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a actualizat situația ocupării locurilor din oferta educațională pentru clasa a IX-a, învățământ profesional, pentru anul școlar 2020 - 2021, după etapa întâi de admitere. În total, sunt 593 de locuri libere, exceptând cele 55 de locuri pentru învățământul dual. La Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida", din cele 140 de locuri pentru mecanic auto, s-au ocupat 106 și au rămas disponibile 34. În turism și alimentație, au mai rămas locuri neocupate, la Liceul Tehnologic Dobrogea Castelu - 21, la Liceul Tehnologic "I.N. Roman" Constanța - 40, la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanța - 21.

Începând de astăzi și până pe 30 iulie, se primesc cererile de înscriere pentru absolvenții de clasa a VIII-a, pentru a participa la cea de-a doua etapă a admiterii în învățământul liceal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9514 secunde