Linie telefonică gratuită pentru consilierea elevilor, profesorilor și părinților

269
Linie telefonică gratuită pentru consilierea elevilor, profesorilor și părinților - linietelefonica-1588001999.jpg

Articole de la același autor

Cadrele didactice, elevii și părinții au la dispoziție două numere de telefon cu apelare gratuită, unde pot primi sfaturi de la specialiști, în această perioadă dificilă, de izolare. Astfel, oricine dorește să își împărtășească din gânduri și temeri sau pur și simplu doar are nevoie de o persoană care să îl asculte o poate face la numerele de telefon 0771.141.767 și 0771.141.750.

16 psihologi oferă consiliere zilnic, de luni până vineri, între orele 11.00 și 16.00. De asemenea, numărul acesta va fi suplimentat, în perioada următoare, în funcție de solicitări. Zilnic se primesc zeci de apeluri din partea cadrelor didactice, a elevilor și părinților. În cele mai multe situații, a fost acordată consiliere psihologică pentru cazuri de neliniște, posibile atacuri de panică, teama de îmbolnăvire, suprasolicitare și probleme legate de gestionarea timpului. 


Psihologii îi sfătuiesc pe toți să comunice în această perioadă cu multă atenție, cu empatie și să identifice împreună soluții la problemele cu care se pot confrunta. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0922 secunde