"Liga Campionilor" în muzică!

552

Articole recomandate

Au început înscrierile pentru una din cele mai mari competiții muzicale ale acestui an: "Liga Campionilor". Ideea de a "boteza" concursul după celebrele competiții din sport i-a venit lui Mihai Trăistariu. Artistul crede că e momentul să spunem cu toții "STOP" muzicii de proastă calitate. Competiția se va desfășura pe mai multe etape. Concurenții vor fi triați până când se vor alege pentru finală cei mai buni 20 de participanți. Marea finală va avea loc în perioada 1 - 7 august, la Râșnov. Concurenții vor fi împărțiți pe două categorii de vârstă: juniori (5 - 15 ani) și seniori (16 - 35 ani). Vor fi trei zile de concurs și o Gală a Laureaților. Vor fi exact 20 de concurenți din România (10 - juniori, 10 seniori), iar restul vor fi din alte țări.
Un juriu format din muzicieni, români și străini va arbitra prestația concurenților și va desemna câștigătorii. Spectacolul-concurs din luna august va avea recitaluri extraordinare, invitați din străinătate. Pe toată perioada competiției, concurenții vor avea repetiții, dar și timp pentru distracție. Se vor organiza concursuri de karaoke, vizite la Castelul lui Dracula, foc de tabără, vizită la Cetatea Râșnov, etc. Cei care-și doresc să participe pot accesa site-ul oficial al concursului: www.ligacampionilor.com. Înscrierile au început deja, iar lista este deschisă până pe 2 aprilie pentru concurenții din România și până pe 1 iulie pentru cei din străinătate.
Marele Premiu "Liga Campionilor" a fost câștigat în prima ediție (2010) de Lucian Colareza, din Constanța. Totodată, tânărul de 22 de ani a primit și Premiul "Mihai Trăistariu", un premiu pe care artistul îl oferă vocilor excepționale, dar necunoscute încă publicului larg. (N.B)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4224 secunde