Liceul "Ovidius" sărbătorește 57 de ani de învățământ de elită

358
Zilele Liceului "Ovidius" sunt aniversate printr-o serie de activități, cum ar fi sesiuni de referate și comunicări pe teme de matematică ("Numărul lui Fibonacci. Aplicații în diverse domenii"), fizică ("Noi și Fizica"), biologie sau chimie. Spiritul creativ s-a manifestat în expoziții de culoare (Foto Club "Ovidius"), ateliere de încondeiere de ouă pentru Paște, alcătuire de colaje cu teme pascale sau cercuri de pictură (Peisaj în Zona Peninsulară a Constanței).
Comunicarea ocupă un loc important în manifestările zilei dedicate liceului, iar elevii și-au pus în valoare abilitățile în piese de teatru atât în limba română (I. L. Caragiale), cât și în limbi străine (Save the Lovely Lofty Trees sau English Sketches), dar și în mese rotunde cu teme legate de Lecturi Neconvenționale sau Mit și Istorie în Roma Antică.
Problemele actuale au fost dezbătute în activități practice, ateliere sau mese rotunde, precum "Cosmetica - între sănătate și frumusețe", "Cum să prezentăm un plan de afaceri" sau "Corp sănătos și minte sănătoasă", "Promovarea unui stil de viață sănătos".
La acestea, s-au adăugat concursuri interactive la diverse discipline, competiții sportive de volei, baschet și fotbal, prezentare de proiecte, momente muzicale, proiecții video sau vizite la diferite obiective turistice din oraș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4151 secunde